Fou Zoo

Pan Asian Restaurant

SlovakEnglish

Bellissima Ázia. Keď Talian a Slovák varia spolu

Tú najkrajšiu Áziu môžete ochutnať už na konci apríla v podaní nášho šéfkuchára Michala Konráda a talianskeho šéfkuchára Antonia Vaccu. Týchto pánov spája totiž viac ako len vášeň pre varenie.


Do tretice všetko dobré, aj tak by sme mohli nazvať náš ďalší z trojdňových degustačných večerov, ktorý sa bude konať na konci apríla. Po tretíkrát k nám do reštaurácie zavíta taliansky šéfkuchár Antonio Vacca, aby spoločne s našim Michalom Konrádom pripravil pre nás neopakovateľne spojenie talianskej a ázijskej kuchyne.

Niektorí z vás si môžu Antonia Vaccu z Roka Restaurant v Londýne pamätať z eventov Japalian či Dolce Vita. Tento raz vytvorili spoločne s Michalom Konrádom 7-chodové menu, ktorého nosnými témami sú štyri atribúty (učenie, rast, zdieľanie a znovuspojenie), ktoré vyjadrujú ich profesionálny a kamarátsky vzťah.

Event BELLISSIMA ÁZIA (Najkrajšia Ázia) je tak prepojením talianskeho a slovenského poňatia ázijskej kuchyne v doposiaľ neochutnanej forme.

3 degustačné večery pod taktovkou šéfkuchárov Antonia Vaccu a Michala Konráda si môžete vychutnať už 26. – 28. apríla od 18.00 hod v našej reštaurácii.

Cena 7-chodového menu pre 1 osobu: 89 EUR (táto cena platí pri rezerváciách pre 2 osoby)

Cena párovania s alko alebo nealko nápojmi pre 1 osobu: 40 EUR

♥ PRE 4 HOSTÍ VÝHODNEJŠIE ♥

Po prvýkrát ponúkame možnosť zvýhodnenej ceny za degustačné menu. Stačí, že prídete spoločne minimálne štyria a pri jednom stole si užijete náš event.

Cena 7-chodového menu pre 1 osobu: 70 EUR (táto cena platí pri rezerváciách pre 4 a viac osôb)

Cena párovania s alko alebo nealko nápojmi pre 1 osobu: 40 EUR

♥ NA EVENT SI MÔŽETE ZAKÚPIŤ AJ DARČKOVÉ POUKÁŽKY TU!


Antonio Vacca - Foto by antovacca


Michal Konrád - Foto by Patrik Gubiš Photography

 


späť na odporúčania

Copyrights © 2010 FOUZOO
+ with love by milk